10 Sebab Kenapa Perlu Pilih Nutriferon Shaklee Untuk Sistem Imunisasi Pertahanan Badan Anda?

Manfaat-Nutriferon-Shaklee1

AMAT SESUAI UNTUK PESAKIT KANSER, PESAKIT HIV POSITIF, YANG KERAP DEMAM DAN YANG LEMAH SISTEM PERTAHANAN BADAN.
(SILA HUBUNGI KAMI UNTUK KONSULTASI PERCUMA!!)
Dekat luar ada je ubat interferon, supplement lain.. yang ada fungsi sama, kenapa kita kene pilih Nutriferon Shaklee ni? Perbezaan Shaklee yang menyebabkan ianya WAJIB ada dirumah kita :-
  1. Meningkatkan tahap interferon secara semulajadi – saintis telah mengenalpasti interferon sebagai satu faktor penting penyumbang kepada fungsi imun yang sihat.
  2. Nutriferon adalah satu-satunya supplemen tambahan di US yang dihasilkan oleh immunologist yang menjumpai interferon yang meningkatkan pengeluaran interferon di dalam badan secara semulajadi.
  3. Dihasilkan oleh individu yang menjumpai Interferon – Dr. Yasuhiko Kojima, pakar imunologi dunia yang terkenal yang telah menemui interferon pada tahun 1954, telah melakukan penyelidikan berdedikasi selama empat puluh tahun untuk mencari sebatian semulajadi yang akan memberi rangsangan kepada pengeluaran interferon
  4. Penyelidikan selama 40 tahun – selepas 40 tahun melakukan ujian yang teliti dan melibatkan percubaan bertan-tan kandungan sebatian semulajadi dan herba, Dr. Kojima membangunkan campuran unik 4 elemen berkuasa sayur-sayuran yang meningkatkan pengeluaran semulajadi interferon badan.
  5. Campuran interferon yang dipatenkan – elemen tumbuh-tumbuhan penggalak. Nutriferon mempunyai MACH, 1 campuran interferon drpd ekstrak tumbuhan yg telah dipatenkan formula ekslusif yang mengandungi ekstrak labu, ekstrak safflower, ekstrak benih Asian Plantain dan ekstrak bunga Japanese Honeysuckl.
  6. Disokong oleh 4 kajian klinikal ke atas manusia- 4 kajian klinikal yang dikeluarkan mengesahkan kesihatan luarbiasa dan sokongan imunisasi hasil manfaat daripada campuran ekstrak proprietari yang ditemui di Nutriferon.
  7. Formula eksklusif dilindungi oleh 3 paten – Nutriferon disokong oleh tiga paten dan hanya boleh didapati melalui Shakee dan Independent Distributor Shaklee sahaja. Formula yang unik dan berpaten ini hanya eksklusif di Shaklee.
  8. Dibuat menepati piawaian kualiti yang terbaik – supplemen tambahan yang berkesan, Nutriferon telah melalui ujian sistematik yang ketat untuk keselamatan, kesucian, potensi, dan prestasinya.
  9. Menurut kajian terbaru, Nutriferon telah berjaya membuktikan kesan positif terhadap serangan sel-sel semulajadi (NK) – menyokong lebih banyak perkembangan untuk sistem sains imunisasi ini.
  10. Sejak NutriFeron ™ telah dibangunkan, beberapa kajian klinikal manusia telah mendokumenkan keberkesanan makanan tambahan ini. Kajian ini, yang telah disiarkan dalam jurnal perubatan, seperti Journal Gastroenterology, Clinical Pharmacology and Therapy, dan Journal of Alternative and Complimentary Medicine,, mengetengahkan pelbagai faedah yang berkaitan dengan NutriFeron ™.

Cara Pengambilan Nutriferon

Kalau kita sakit, ambil setiap hari sampailah sembuh. Cara pengambilannya? Sangat senang u olls, nak terus telan camtu je pon boleh. Boleh juga bancuh dgn segelas air suam /air masak. Elok diambil lepas makan. Tapi kalau untuk kes muntah-muntah dan cirit -birit, boleh je makan lepas alas perut ala kadar.

KESIMPULANNYA : Dengan pembelian Nutriferon ni, anda bukan je dapat meningkatkan tahap kesihatan secara semulajadi..malahan melambatkan penuaan tau..Sebab, Nutriferon ni juga berfungsi sebagai antioksidan.

WhatsApp Kami Di +60 11-5771 7870 Atau Klik Di Sini Untuk Respon Yang Segera. Ruangan Komen Dibawah Hanyalah Sekadar Ruangan Perkongsian Ilmu. Terima Kasih!