Puasa dengan Shaklee – Promosi Set Ramadan Shaklee

Ada Apa Dengan Set Ramadhan Shaklee?

Mulakan Hari Puasa anda dengan Set Sahur Shaklee. Set Ramadhan Shaklee menampilkan empat produk utama sebagai persediaan kesihatan dan kecergasan sepanjang bulan puasa. Kebaikan yang terdapat pada set Ramadhan Shaklee dijelaskan sebagai berikut:

  • Soy Protein Isolate Powder (ESP) – Diperkaya dengan sumber protein semulajadi, memberi tenaga untuk tempoh lama dan rasa kenyang.
  • Performance – Membantu elakkan gejala dehidrasi dan mengekalkan bendalir serta paras gula dalam darah.
  • Meal Shakes – Serbuk minuman berperisa vanilla yang enak berkhasiat, dilengkapi mineral semulajadi sebagai multivitamin diperkaya dengan protein dan serat.
  • Lecithin – Pemecah lemak, membantu proses penurunan berat badan dengan menghalang peningkatan jumlah kolesterol jahat. Sumber kolina terbaik untuk kesihatan otak.

Set Ramadhan Shaklee Untuk Siapa?

Set Ramadhan Shaklee sesuai untuk diamalkan di semua peringkat usia, baik dari usia muda hingga ke warga tua. Baik untuk mereka yang sedang menuntut di bangku sekolah atau mereka yang dah bekerja. Kanak-kanak pula disarankan untuk mengambil Meal Shakes dan Performance.
Bagi ibu hamil dan menyusu, set Ramadhan Shaklee sangat digalakkan untuk menjaga kesihatan dan kecergasan ibu sepanjang berpuasa. Lebih menarik lagi, set Ramadhan Shaklee ini juga membantu meningkatkan jumlah aliran susu dan kesannya dapat dirasai bagi ibu yang selalu mengepam susu.

Penghilang Dahaga untuk Si Juara

Shaklee Performance® terbukti secara klinikal untuk menyokong tahap hidrasi berbanding air. Campuran Elektrolit OPTI-LTYE™ proprietari   dengan campuran unik karbohidrat kami  dapat memberikan tenaga segera dan berkekalan bagi menyokong hidrasi optimum.

Terbukti Secara Klinikal terhadap pencapaian cemerlang atlet-atlet mengandungi unsur-unsur berikut:

•  Mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan hidrasi

•   Memberikan spektrum elektrolit yang menyeluruh termasuk

kalsium dan magnesium (bukan untuk jenama unggul)
•    Memelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalkan

keupayaan tenaga dalam meningkatkan stamina.

Bayangkan apa Performance® Maximum  mampu membantu kepada sedara sedari yang menjalani ibadah puasa.

Kenapa Set Ramadhan Shaklee?

Dapatkan yang Terbaik, Serlahkah yang Terbaik

Nutrisi pilihan para atlet sukan diperingkat sehingga ke perinkat  olympians, bayangakan apa yang ia mampu berikan kepada sedara sedari sepanjang menjalani ibadah puasa.

Shaklee memberikan apa yang tubuh perlukan; sebelum, semasa dan selepas latihan, dengan formula yang terbukti secara klinikal  dapat membantu sesaorang bertahan lebih baik, berlatih lebih lama dan kembali bertenaga dengan lebih cepat.

Tahap Tenaga Tubuh pada waktu Berbuka.

Pada waktu berbuka tahan tenaga kita berada diparas yang rendah kerana seharian tidak mendapat makanan dan minuman. Sekiranya tiba waktu berbuka kita terus makan makanan yang agak komplek dan berat maka tenaga yang sedikit itu akan terpaksa bekerja lagi untuk memproses makanan tersebut sedangkan tenaga dari makanan hanya akan terhasil 3-4 jam kemudian.

Begitu juga apabila berbuka dengan air sejuk..tenaga yang rendah akan dikerah lagi kerana yang masuk sejuk dan yang keluar ( air kencing) adalah panas.

Akhirnya selepas makan tenaga menjadi amat rendah selama 3-4 jam sementara menunggu tenaga baru dari makanan dikeluarkan, iaitu lebih kurang selepas selesai solatTarawih.

Olih itu mulakan berbuka puasa sedara sedari dengan Set Ramadhan Shaklee untuk membekalkan tenaga segera yang bolih digunakan untuk bersolat Tarawih dan semua khasiat lengkap makanan untuk kesihatan keseluruhan dan penyembuhan penyakit.

WhatsApp Kami Di +60 11-5771 7870 Atau Klik Di Sini Untuk Respon Yang Segera. Ruangan Komen Dibawah Hanyalah Sekadar Ruangan Perkongsian Ilmu. Terima Kasih!